- Sejak 27 Mei 2016 -

Unclezam printing menghasilkan cetakan berkualiti tinggi pada harga mampu milik

Siapa Kami

Unclezam Printing merupakan sebuah syarikat milik penuh bumiputera yang menumpukan kepakaran dalam bidang percetakan baju dan cenderahati.

Perkhidmatan Kami

Produk utama Unclezam
Printing adalah percetakan
T-Shirt merangkumi cetakan skrin (Silk Screen Printing).  Selain itu, kami turut menghasilkan gegantung dan banner serta produk cenderahati.

Mengapa Kami

Pengalaman dalam bidang cetakan skrin selama lebih 6 tahun menjadikan kami pakar dalam menghasilkan cetakan berkualiti tinggi.

Prosedur Kami

Perbincangan bersama pelanggan dan perancangan yang teliti merupakan prosedur utama sebelum memulakan proses tempahan bagi memastikan produk yang terhasil menepati kehendak pelanggan.

Produk & Perkhidmatan kami

Pelanggan sasaran kami merangkumi hampir setiap peringkat umur dan lapisan masyarakat. Bagi produk seperti cetakan T-Shirt, ia ditempah oleh pelbagai lapisan masyarakat seperti pelajar sekolah, guru-guru, golongan profesional, kumpulan permotoran, kelab sukan, pasukan beruniform, ahli kariah masjid dan pelbagai lagi.

Dapatkan diskaun terkini dari unclezam printing!

Keistimewaan Unclezam printing

Produk yang kami hasilkan seiring dengan kemahiran dan peralatan yang ada dalam jangkauan kami. Walaupun sebagai sebuah syarikat yang sedang membangun, produk yang kami hasilkan mampu bersaing dengan syarikat yang lebih ‘Senior’ di pasaran.

Shopping Cart